Als filmmaker produceer ik sinds 2008 mijn eigen films. In 2009 maakte ik mijn  eerste korte film “Koken met Liefde”, gevolgd door de documentaire “Toos & Ron, leven en loslaten”, een film over twee lotgenoten in een Hospice uitgezonden op RTV Utrecht en geselecteerd voor IDFA Docs for Sale.

Vanaf 2012 werkte ik drie jaar aan het project “De Vogelwachter; tijd bestaat niet, enkel tij”. Een lange documentaire over vogelwachters in het Waddengebied. De film oogstte veel lof en reisde de wereld over met KLM International, was te zien op vele filmfestivals en is uitgezonden door VARA Vroege Vogels en NPO Cultura.

Naast de film Old Passioned werk ik aan de film “ZOUT vs ZOET”. Een lange documentaire over de totstandkoming van de Vismigratierivier, een ecoduct dwars door de Afsluitdijk. De bouw van dit unieke project start begin 2018. ZOUT vs ZOET gaat omstreeks 2022 in première.